Ondernemers in residentieel & commercieel vastgoed

Een andere aanpak

Nieuwe tijden vragen om nieuwe ideeën. Een nieuwe manier van denken die losbreekt van het vastgeroeste verticale denken in de vastgoedbranche. Het moet anders. Het kan anders. Kijken, denken en doen vanuit de eindgebruiker. Met alle expertises – ontwikkeling, marketing en sales – volledig geïntegreerd. Succes gedefinieerd in toegevoegde emotionele waarde, die het onderscheid maakt waar (B)OG het niet meer redt op prijs, kwaliteit of verkrijgbaarheid. Meerwaarde die tot verkoop leidt. Horizontaal denken, horizontaal samenwerken. Met elkaar, met opdrachtgevers. Met wederzijds respect en vertrouwen, enthousiasme en humor. Ondernemers onder elkaar die dezelfde taal spreken en elkaars succes delen. Die manier van werken heeft vanaf nu een nieuwe naam: REALEST8.

REALEST8. is een nieuw concept, ontwikkeld door Jeroen, Hans en Marnix. Professionals op hun eigen terrein die de vastgoedmarkt van binnenuit kennen. Die samen de uitdaging aan willen gaan. Om complexe projectontwikkelingen te beantwoorden met creatieve marketingconcepten. Commerciële ambities te funderen met effectieve strategische keuzes. Geen dikke rapporten, wel een heldere en pragmatische aanpak. Korte lijnen en een duidelijke doelstelling: op actieve wijze de markt vernieuwen. REALEST8. adviseert, ontwikkelt, creëert en verkoopt. Alles ineen en altijd op maat. De maat van de eindgebruiker. De maat van de opdrachtgever. De nieuwe maat in de vastgoedbranche.

met 20 jaar ervaring

Alle expertise In huis

Over Ons 14

Jeroen Luykx

Ontwikkeling

Jeroen. Ervaren projectontwikkelaar. Net zo thuis in nieuwbouw als in de herontwikkeling van bestaand vastgoed. Met een brede ervaring op uiteenlopende terreinen: van haalbaarheidsanalyses tot grondexploitatie en portefeuille-strategie. Van duurzaamheid tot het opstellen van een gebiedsvisie of ontwikkelen van innovatieve huisvestingsconcepten. Op elke uitdaging is een strategisch antwoord te formuleren. Niet in de laatste plaats omdat Jeroen van nature niet in hokjes denkt, en over grenzen heen kijkt. Ieder zijn expertise, samen meer dan de som der delen. Samen REALEST8.

Over Ons 17

Hugo Schoeman

Advies

Hugo. Zeer ervaren en actieve vastgoedexpert. Zowel op het gebied van residentieel, commercieel, maatschappelijk en zorgvastgoed heeft hij in de afgelopen ruim 20 jaar als consultant zijn sporen verdiend. Inspelen op de veranderingen in de markt en aan de hand daarvan gericht zoeken naar oplossingen, daar is Hugo goed in.

Over Ons 13

Marnix Schoeman

Sales

Marnix. Ondernemer pur sang en als gedreven vastgoed consultant de verkoopkracht van Realest8. Met zijn jarenlange ervaring in de (internationale) vastgoedwereld en zijn vernieuwende adviezen op het gebied van locatiestudies, marktanalyses, feasibility studies, marketing en verkoop is geen vastgoedproject hem te complex. Niet als traditioneel adviseur, maar als ondernemer die van A tot Z meegaat in het project én verantwoordelijkheden neemt. Een aanpakker; dát is Marnix.

Cases

Cases 2

Klein Alblas

locatie Alblasserdam

Klein Alblas is een villapark met hoogwaardige bebouwing in een karakteristieke jaren dertig architectuur. Ook de exclusieve ligging van Klein Alblas, op een schiereiland in de bocht van het eeuwenoude riviertje de Alblas en aan de rand van het weidse polderlandschap van de Alblasserwaard, springt direct in het oog. Klein Alblas groeit uit tot een gevarieerde wijk met woningen in diverse typen en prijsklassen. Geschakelde en vrijstaande villa’s, zeer royale herenhuizen en patiovilla’s.

Eind 2012 zijn de eerste woningen opgeleverd en sindsdien zijn de sfeer en de ruimtelijke opzet van de wijk al ter plekke te ervaren. In Klein Alblas zijn verschillende typen villa’s ontwikkeld: geschakelde, halfvrijstaande en vrijstaande villa’s en volledig gelijkvloerse patiovilla’s. Alle villa’s hebben een royaal woonoppervlak (165 tot 275 m²) en bieden veel ruimte en vrijheid om naar eigen wens in te delen en af te werken. Sommige villa’s hebben een living die uitkijkt op het water en een eigen aanlegsteiger om een boot aan af te meren. Alle villa’s zijn standaard riant en luxe afgewerkt. Kortom; Klein Alblas is wonen op niveau.

Realest8 is verantwoordelijk voor ontwikkeling (fase 1 en 2), marketing, projectcommunicatie

Cases 1

DOCK187

Locatie Middelharnis

Nieuw, anders en 100% Middelharnis, dat is wonen in DOCK187. Van een stoere jaren-30-woning aan de Buitenring of een Binnenhofwoning met een knipoog naar de oud-Hollandse gevelpanden. Of juist de eigenzinnige poortwoningen. Het totaalplan van DOCK187 heeft een symmetrische opbouw rond een autovrij stadspark: de Binnenhof. Direct achter de wijk komt het ‘Vliedpark’, een actief-park met grote hoogteverschillen, een klimwand, diverse toestellen en wandelpaden.

Binnen DOCK187 heeft de koper heel wat te kiezen. Allereerst zijn er woningen in diverse prijsklassen, ook voor starters op de woningmarkt. In de poortwoningen bepaalt de klant zelf de indeling van ‘koken-leven-slapen’. Aan de Binnenhof kan de koper kiezen voor eigen type gevel en dak, plus een eigen steenkleur. Bovendien zijn de kleurkeuzen voor voordeur en kozijnen vrij en kan iedere koper meedenken over de indeling van de luxe badkamer. Zo kan iedere toekomstige bewoner zijn woning in DOCK187 helemaal eigen maken.

Realest8 is verantwoordelijk voor ontwikkeling, projectmanagement, verkoopstrategie, projectcommunicatie en sales.

Heeren van Kapelle

Locatie Oostkapelle

Duinlandgoed Heeren van Kapelle; uniek wonen op een unieke plek. Vanuit de drukte en stress naar het ruimtelijke van Zeeland en de gezelligheid van Domburg. Op een steenworp afstand van het Noordzeestrand kunt u ontspannen in de luxe en het comfort van uw eigen landhuis op uw eigen landgoed. Dit alles op het 18.7 hectare groot Zeeuwse landgoed, direct gelegen naast de buitenplaats Oostkapelle. Omgeven door bos, dichtbij het strand en vlakbij de gezellige terrassen van Domburg. Waar de één het fantastisch vindt om zelf het gehele bouwproces uit te zetten, kan de ander zich daar helemaal niets bij voorstellen. Daarom biedt Duinlandgoed Heeren van Kapelle aan u de keuze: gaat u zelf aan de slag, of besteedt u dat liever uit? In dat laatste geval staat Realest8 u graag ten dienste.

• 3 landgoederen van ieder 6 hectare
• ruimte voor eigen ideeën en wensen
• gelegen nabij de duinen van Domburg
• groot aantal fiscale voordelen

Voor meer informatie kijk op www.heerenvankapelle.nl

Realest8 is verantwoordelijk voor ontwikkeling, projectmanagement, verkoopstrategie, projectcommunicatie en sales

Spreken wij dezelfde taal?

Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jeroen, Hugo of Marnix of bel ons op 020 8 330 330